Een op maat gemaakte verrassingsreis van From A to Everywhere

Stel jezelf eens voor, eerst boek jij een reis en vervolgens kom jij er pas 24 uur van tevoren achter waar jij naartoe gaat. Het enige wat jij weet, is dat de bestemming en accommodatie perfect geregeld zijn door From A to Everywhere. Daarna kiezen wij deze met expertise uit en volledig volgens jouw wensen. Dat is een op maat gemaakte verrassingsreis!

Het voordeel van een op maat gemaakte verrassingsreis van From A to Everywhere is dat alles tot in de kleinste details wordt verzorgd. Wij staan ook tijdens de reis voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Met ons uitgebreide reisplan mis jij niets van de bestemming en kijk jij achteraf terug op een onvergetelijke reis, waarbij jij volledig ontzorgd was.

Type verrassingsreizen

Een stedentrip of lekker naar de zon?

Kies jouw favoriete type verrassingsreis binnen Europa!

Informatieve video

Wat is een verrassingsreis?

Begin met het ontdekken van de betoverende wereld van verrassingsreizen. Het is een avontuur vol spanning en verwondering, waarbij de bestemming een geheim blijft tot 24 uur voor vertrek. Daarna groeit de anticipatie, en de onthulling voelt als een schatkist vol nieuwe ervaringen. Vervolgens onthult een verrassingsreis niet alleen nieuwe plekken maar ook nieuwe kanten van jezelf. Tot slot herinnert het jou eraan dat de wereld bol staat van verrassingen voor hen die bereid zijn het onbekende te omarmen.

Waarom kiezen voor een op maat gemaakte verrassingsreis van From A to Everywhere?

From A to Everywhere specialiseert zich in op maat gemaakte individuele rondreizen en vakanties in Europa, afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Of het nu gaat om een strandvakantie, rondreis of stedentrip, wij regelen alles van accommodaties tot vluchten en all-inclusive autohuur. Onze service omvat razendsnelle bereikbaarheid via WhatsApp en de garantie van veilig reizen door aansluiting bij het VZR-garantiefonds en het Calamiteitenfonds. Met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk bieden wij zorgeloze reiservaringen. Ontdek zorgeloos de mooiste plekken van Europa met From A to Everywhere.

Veelgestelde vragen

Wij zijn hier om al jouw vragen te beantwoorden!

Bekijk hier de vijf meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Geen probleem, wij helpen jou met alle liefde!

De bestemming wordt 24 uur van tevoren onthuld. Jij ontvangt dan van ons een e-mail met daarin de onthulling. Ondanks dat het een verrassingsreis is, vinden wij het belangrijk dat jij zorgeloos op vakantie gaat. Doordat wij dit 24 uur van tevoren bekend maken blijft het een verrassing, maar heb jij wel nog tijd om de juiste kleren mee te nemen en op een goed moment naar het vertrekpunt te gaan.

Om jouw reis perfect te regelen, hebben wij wat informatie nodig. Denk aan jouw persoonlijke gegevens, contactinformatie, reisvoorkeuren en betalingsdetails. Uiteraard behandelen wij jouw privacy met de grootste zorg!

Bij onze verrassingsreizen zorgen wij voor een zorgeloze ervaring. Comfortabele accommodatie (8,5+ beoordeling) is inbegrepen, net als het vervoer naar de geheime bestemming. Transport van de luchthaven naar de accommodatie is niet inbegrepen, maar wij geven jou wel duidelijk alle opties op een rijtje. Bovendien bieden wij een gratis reisgids en kun jij ons altijd benaderen tijdens jouw reis!

Wij selecteren en boeken enkel accommodaties waar wij zelf graag zouden verblijven. Onze prioriteit is jouw veiligheid en tevredenheid, daarom zorgen wij ervoor dat al onze accommodaties uitstekende hygiëne en service bieden. Bij het boeken heb jij de mogelijkheid om te kiezen hoe luxueus of comfortabel jij jouw kamer wilt hebben met het geven van jouw budget. Wij zorgen voor de beste accommodatie in jouw prijsklasse. Ons doel is om jou overal in Europa een thuisgevoel te bezorgen.

Ja, wij bieden jou de mogelijkheid om vooraf voorkeuren aan te geven met betrekking tot steden of gebieden die jij liever vermijdt. Wij houden rekening met deze voorkeuren bij het boeken om ervoor te zorgen dat jij alleen bestemmingen aangeboden krijgen die aan jouw wensen voldoen. Jouw comfort en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang.

Contact

Vraag jij jezelf af of een verrassingsreis wat voor jou is?

Iedere reiziger is uniek en daarom helpen wij jou graag om te kijken of een verrassingsreis bij jou past of dat jij beter voor een op maat gemaakte vakantie of rondreis kunt gaan. Neem eenvoudig contact met ons op en dan gaan wij gezamenlijk op onderzoek uit!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voor- en achternaam