Algemene informatie

Een op maat gemaakte reis biedt een unieke en gepersonaliseerde ervaring, afgestemd op de specifieke wensen en voorkeuren van de reiziger. In tegenstelling tot het zelf boeken van standaardpakketten, geeft een op maat gemaakte reis de mogelijkheid om elk aspect van de reis te beheersen. Reizigers kunnen bestemmingen, accommodaties, activiteiten en zelfs het reisschema nauwkeurig kiezen. Dit resulteert in een diepgaande en authentieke reiservaring, aangepast aan individuele interesses en behoeften. Bovendien kan een op maat gemaakte reis tijd en stress besparen, omdat reisexperts zorgen voor alle regelingen. Het biedt een onvergetelijke en exclusieve reis die de verwachtingen overtreft en een blijvende indruk achterlaat.

Het boeken van een op maat gemaakte reis is eenvoudig.

Volg deze 6 stappen:

 1. Kies een type reis op de bestemmingspagina.
 2. Selecteer het aantal reizigers en de reisdata.
 3. Selecteer accommodatie en vervoerstype.
 4. Geef je vertrekpunt en budget door en eventuele voorkeuren.
 5. Vraag de offerte aan en wacht op reactie van ons.
 6. Je ontvangt een bevestiging van jouw boeking en kunt dan betalen.

Tijdens het boekingsproces zullen wij contact met je opnemen om allerlei dingen te bespreken, zodat wij dé perfecte reis in elkaar kunnen zetten.

Bij onze reizen zorgen we voor een zorgeloze ervaring. Comfortabele accommodatie is inbegrepen, net als het vervoer naar de bestemming. Transport van de luchthaven naar de accommodatie is niet inbegrepen, maar wij geven je wel duidelijk alle opties op een rijtje. Bovendien bieden we een gepersonaliseerde reisgids en zijn wij voor, tijdens en na de reis beschikbaar om jou te helpen.

Bij de voorbereiding op een reis zijn er enkele stappen die je kunt volgen:

 • Kleding: Zorg dat er genoeg kleding in je kast ligt voor verschillende soorten weersomstandigheden.
 • Reisdocumenten: Zorg ervoor dat je paspoort, visum en andere benodigde reisdocumenten up-to-date zijn.

Hoewel we op dit moment geen reis- en annuleringsverzekeringen aanbieden, raden we ten zeerste aan om deze af te sluiten bij een verzekeringsmaatschappij naar jouw keuze. In het geval van onverwachte kosten als gevolg van onvoorziene omstandigheden tijdens jouw reis, is een verzekeraar de enige instantie die financiële dekking kan bieden. Het hebben van een passende reisverzekering kan gemoedsrust bieden en helpen bij het opvangen van onvoorziene gebeurtenissen tijdens jouw reis.

Zeker weten! Doordat wij onze reizen handmatig in elkaar zetten, kunnen wij een bestemming vinden die geschikt is voor jou en jouw reisgezelschap. Of je nou alleen reist, met jouw geliefde, de vriendengroep of met het hele gezin: From A to Everywhere maakt er een onvergetelijke ervaring van!

Wij selecteren en boeken enkel accommodaties waar we zelf graag zouden verblijven. Onze prioriteit is jouw veiligheid en tevredenheid, daarom zorgen we ervoor dat al onze accommodaties uitstekende hygiëne en service bieden. Bij het boeken heb je de mogelijkheid om te kiezen hoe luxueus of comfortabel je je kamer wilt hebben met het geven van jouw budget. Wij zorgen voor de beste accommodatie in jouw prijsklasse. Ons doel is om jou overal in Europa een thuisgevoel te bezorgen.

Annuleringen of wijzigingen

Het annuleren of wijzigen van een op maat gemaakte reis is afhankelijk van de voorwaarden van de reisorganisator. Hier zijn enkele algemene overwegingen:

 • Annuleringsvoorwaarden: Vliegtickets zijn niet te annuleren, accommodaties vaak wel. Vraag hier naar wanneer je een boeking maakt. Je kunt wel een annuleringsverzekering afsluiten.
 • Wijzigingen: Neem contact op met ons om te vragen of er wijzigingen mogelijk zijn en wat de bijbehorende kosten zijn.
 • Verzekering: Overweeg een reisverzekering af te sluiten die annuleringsdekking biedt voor extra gemoedsrust.

In het geval van een vluchtvertraging of -annulering tijdens een reis, neem dan direct contact op met ons. Wij kunnen je begeleiden en alternatieve regelingen treffen.

Boeking

Om jouw reis te kunnen boeken, hebben we de volgende gegevens van jou nodig:

 • Persoonlijke gegevens: Jouw volledige naam, geboortedatum en geslacht, zoals vermeld in jouw identiteitsdocument.
 • Contactinformatie: Jouw e-mailadres en telefoonnummer, zodat we je kunnen bereiken voor belangrijke updates en informatie.
 • Reisvoorkeuren: Jouw vertrek- en aankomstlocaties, reisdata en eventuele specifieke vereisten of verzoeken, zoals maaltijden of zitplaatsvoorkeuren.

Deze gegevens stellen ons in staat om jouw reis vlot en probleemloos te boeken en je te voorzien van de benodigde documentatie en informatie voor jouw reis. Jouw privacy en gegevensbeveiliging zijn voor ons van het hoogste belang, en we behandelen jouw informatie met de grootste zorg.

We bieden een eenvoudige betaalervaring, waarbij het volledige bedrag in één keer kan worden afgerekend met de betrouwbare betaalmethode iDEAL of bankoverschrijving. Hierdoor kunnen klanten vertrouwen op veilige en vertrouwde betalingsmogelijkheden. Helaas ondersteunen we op dit moment geen andere betaalmethoden, zoals Paypal of giftcards maar we streven ernaar om het betalingsproces zo efficiënt mogelijk te houden voor onze klanten.

Vliegtuig:

De bagagevereisten voor jouw reis kunnen variëren, aangezien elke luchtvaartmaatschappij verschillende regels hanteert met betrekking tot het formaat en de hoeveelheid bagage die je kunt meenemen. In alle gevallen is het toegestaan om ten minste een tas mee te nemen, op voorwaarde dat deze voldoet aan de specifieke afmetingen die door de luchtvaartmaatschappij zijn vastgesteld. Deze afmetingen worden tijdig aan jou verstrekt om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent.

Voor extra bagage, zoals kleine koffers, bieden luchtvaartmaatschappijen meestal de mogelijkheid om deze bij te kopen, maar dit kan gepaard gaan met extra kosten.

Welke bagage je precies nodig hebt, hangt af van het type reis en de duur ervan. Wij zullen deze details uitgebreid met jou bespreken, zodat je tijdens jouw reis goed geïnformeerd en voorbereid bent.

Trein en bus:

Wanneer je kiest voor een reis per trein of bus mag je een tas en een koffer meenemen. De enige vereiste is dat je het zelf moet kunnen dragen.

Toeristenbelasting wordt ter plaatse geïnd omdat tarieven variëren op basis van locatie en accommodatietype. Lokale voorschriften en de verplichting om de belasting door te geven aan overheidsinstanties spelen een rol. Dit biedt gasten flexibiliteit en zorgt voor nauwkeurige belastingberekening. Accommodaties zijn doorgaans transparant over deze kosten.

Contact

 • Telefonisch: Je kunt ons telefonisch bereiken tijdens de weekdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Dit kan via +31 6 239 48 926.

 • WhatsApp: Voor jouw gemak is ons WhatsApp-team beschikbaar van 09:00 tot 23:00 uur, elke dag van de week, inclusief feestdagen en weekenden.

Bij From A to Everywhere streven we ernaar om jou altijd de beste service te bieden, ongeacht het moment van de week of de aard van jouw vraag.

Bij From A to Everywhere hechten we veel waarde aan jouw tevredenheid. Als je een klacht hebt, kun je deze indienen via WhatsApp of e-mail.

We zullen jouw klacht serieus nemen en ons best doen om deze naar tevredenheid op te lossen.